2019 International Student Special Selection (Department of Occupational Therapy)

掲載日:2018年2月20日

2019 “Asian Human Resource Development Project for Medical Professionals” International Student Special Selection (Department of Occupational Therapy)

Department of Occupational Therapy, the Graduate School of Human Health Sciences, Tokyo Metropolitan University (TMU) is recruiting excellent international students from Asia for studying at TMU as “Asian Human Resources Development Project for Medical Professionals”.

1.The Number of Students to be admitted
Master’s program 2 students

2.Enrollment Date
1 April 2019

3.Outline for Receiving International Students(Adobe PDF666KB)

4.Application Period
3 September 2018 – 26 September 2018 (Applications must arrive no later than 30 September 2018)

5.Application Guidelines and Materials for Submission
Application Guidelines(Adobe PDF283KB)

(Form1)Application for Application Qualification Screening(Microsoft Excel45KB)
(Form2-1)International Student Application Form(Microsoft Word82.5KB)
(Form2-2)Research Plan(Microsoft Word36.5KB)
(Form3)Recommendation Form(Microsoft Word35KB)
(Form4)Future Career Plans and Future Contribution of Tokyo Metropolitan University and Tokyo Metropolitan Government(Microsoft Word18.6KB)
(Form5)Written Pledge(Microsoft Word19.7KB)
(Form6)Medical Report(Microsoft Word47KB)

6.“Asian Human Resource Development Project for Medical Professionals” Promotion video

7. Inquiry
Mail: asia-ot_at_tmu.ac.jp
*Please replace “_at_” with “@”.