2018International Student Special Selection Physical Therapy

掲載日:2017年8月24日

2018 Graduate School of Human Health Sciences [Department of Physical Therapy, Master’s Program]
Asian Human Resource Development Project for Medical Professionals” International Student Special Selection

The Tokyo Metropolitan Government (TMG) has established the “Tokyo Human Resources Fund for City Diplomacy” in 2015, at the prospect of over the next ten years implementing policies aiming at fostering excellent human resources who will contribute to the promotion of intercity cooperation in the future.

The Graduate School of Human Health Sciences, Tokyo Metropolitan University (TMU), which is run by the public university corporation founded by the TGM, is recruiting excellent international students from Asia for studying at TMU as “Asian Human Resources Development Project for Medical Professionals” under the “Tokyo Human Resources Fund for City Diplomacy” program. In this project, TMU will admit medical professionals from Asian countries to provide higher education in advanced and innovative health sciences, and thereby to promote the development of medical care in Asian countries. TMU will support Asian human resources in study and research of high health knowledge and skills.

This project provides financial supports including tuition exemption and scholarship for the students who pass the special selective examination to concentrate on their study and research.

1.The Number of Students to be admitted

・Department of Physical Therapy, Master’s program    2

2.Outline for Receiving International Students(Adobe PDF626KB)

* For security purposes, the "@" mark used in email addresses in documents will be changed to "_at_". Please replace "@" with "_at_" in the documents that you send us. We are sorry for the inconvenience.

3.Application Guidelines/Materials for Submission